aku tilliey ina

aku tilliey ina

Tuesday, October 12, 2010

teman lama aq



suatu mase dulue , die penah jadi kawan karib aq . first kenal dgn dia mse kitorang darjah dua kalau aq ta silap . aq ske tgk gaya die . hampir selekeh sikit , tpi still nmpak kemas larh . kini da enam tahun aq berkawan dgn die..=_= time bufday die , aq beri tabung kt die tu pon  sbb aq tahu die ske menabung . biler bufday aq tibe pula , die beri aq sebuah teddybear . cmel taw teddybear yg die beri tu...aq suka glier dgn teddybear tu . persahabatan antara aq dgn die hampir enam tahun . kitorang kawan da lame sgt . kalau aq ade soalan yang kurang aq fahami , die akan dtg membantu ku . aq rase begitu baik skli dye tu . sampai mse peperiksaan UPSR menjelang , kitorang hope sesama agar boleh dapat 5A....tpi , yg sedihnye aq hanya dapat 2A 3B sahaja . die dapat 5A . selepas itu , aq menangis kerana aq xdpat ape yang aq impikan . die dpat impian die...die dtg memujuk ku agar berhenti menangis . aq ta boleh nak berhenti manangis . pada tahun 2010 ni , aq dgn die terpisah . kitorang buat haluan sendiri . die msok SEKOLAH BERASRAMA PENUH . aq just msok SEKOLAH BIASA je.. sebelum aq dgn die berpisah , kitorang hope jge diri lek lok , belajar la bersungguh-sungguh , jgn mudah terpedaya dgn cinta monyet , kalau ade benda yang kurang fahami , tanye guru . persahabatan kitorang banyak meninggalkan kenangan pahit dan manis . sangat sangat dramatik . HAHA . sampai skunk aq still sygkan die . yekaa ratna ? bgi aq laa . sangat best dapat jadi bestfwen koe. da la pandai , cantik pula tuh .
                           
                     
                             

No comments:

Post a Comment

Followers