aku tilliey ina

aku tilliey ina

Sunday, December 12, 2010

seseorang yang telah menawan hatiku

 <3 Amirul Fitri <3
    mamat inilah yang telah menawan hati aku . daripada single terus jadi in relationship . hehe :) Hebat tak aku . hahaha :D Aku rasa percutian kali ini sangat bermakna bagi aku . Yelah , bukan saja best malahan ada pula mamat mengorat aku . Hahahah :D Memang best giler lah . Aku rasa aku lah orang yang paling gembira kat dunia ni . hahaha .
    Cara dia ngorat aku paling lawak dah . .Aku rasa nak tergelak pon ada .  Tapi , jangan gelak sangat . Nanti orang ingat  , aku gila pula . :) Gelak-gelak juga tapi kena ingat . Peristiwa manis ini berlaku di Tiara Beach Resort , Port Dickson Negeri Sembilan . Ia berlaku tyme aku tengah mandi kat kolam renang . Tyme tuh , aku ,acikya , Nisa dan Ezzatee tengah bersembang-sembang sambil mandi dan berenang . Aku perasan jugak yang ada orang asyik pandangkan aku aja . Aku tak kenal pun budaknya sapa . Dia pun tak kenal aku . So , dia just boleh pandang-pandang jelah sebab tak kenal . hehe :) mandi punya mandi dah  nak maghrib . Tyme tuh tinggal aku dan Ezzatee sebab acikya dan Nisa dah naik hotel dulu . Time-time macam ini lah dia mintak nombor telefon kat aku . tapi , bukan dia yang mintak . Tapi , dia suruh cousin dia yang mintak . Dia kata malu sebab dia tak pakai baju . Eleh itu pun nak malu . Tak gentle langsung . hehe :) Jahatnya aku kata pakwe aku sendiri . hahaha . Cousin dye pon mintak nombor kat aku agak lawak . Dia berenang ke arah kitorang sebanyak tiga kali . Lepastuh , dia baru mintak nombor telefon aku . Dia cakap macam ni taw "weyh , ada orang nak nombor ko " . Lepastuh aku jawablah "sapa?" . Dia jawab  "yang hitam tuh" . Aku bagi la sebab tyme tuh pon aku tengah single kan .
    Pada malam itu , aku , acikya dan Nisa dah rancang nak pergi karoeke . Abang Harris pun ikut sekali . Tiba-tiba budak tu pun ada kat tempat main games dengan cousin dye . Aku pandang jelah sebab nak tengok sapa . Rupanya dia . Dia pun apalagi pandang aku lah . Tak nak lepaskan peluang kan . hehe :) Lepas saja kitorang siap berkaroke , kitorang lepak lah sekejap sebab nak tengok show pakaian . Tyme kitorang keluar daripada tempat games tuh , aku perasan yang dia dan cousin dye tengah lepak duduk-duduk kat kerusi batu . Biler diorang nampak aku , cousin dia suruh dia tegur aku . Dia malu lah sebab time tuh ada acikya dan Nisa . Tiba-tiba hujan turun dengan lebatnya . kitorang terus berteduh kat tempat penjualan di bawah resort . Time ni , dia cari-cari aku tapi tak jumpa pun . Dia dah cari aku kat semua blok tapi tak ada pun . hehe . :)

No comments:

Post a Comment

Followers