aku tilliey ina

aku tilliey ina

Friday, January 14, 2011

semua kantoi

         Hari Rabu lepas , semua perkara yang aku rahsiakan sebelum ini sudah kantoi . Parents aku dah tahu tentang perhubungan aku dengan Fitri . Mula-mula ayah aku yang tahu dulu tentang hal ini . Lepastuh , ayah aku pun bagitahu kat mak aku . Ayah aku cakap " inilah kot pakwe nya Sabrina ." Lepastuh mak aku jawab " iye lah kot " . Nasib baik lah dorang tak marah . Lega nya hati aku ni .
         Patutlah lepas aku balik dari sekolah , aku rasa macam tak sedap hati taw . Lepastuh , mak aku diam aja . Aku nampak ayah aku buka facebook taw kat komputer . Tapi , aku tak tahu la pula facebook sapa . Lepastuh , aku tanya kat adik aku . "ayah bukak facebook sapa? " . Adik aku jawab " facebook ko" . Mula-mula aku pelik lah jugak kenapa ayah aku tiba-tiba aja nak bukak facebook aku . Dia bukak facebook aku lepastuh dia tengok gambar-gambar aku . Dahlah ada gambar Fitri . Maybe dia tahu daripada situ kot . Tapi , bagus lah jugak sebab dorang dah taw . Nanti tak ada lah dorang syak apa-apa dah . hehe :)
         Parents Fitri pun dah tahu tentang kitorang nie . Parents dia yang tahu dulu . Baru parents aku yang tahu . Hal ini boleh kantoi sebab ayah Fitri ternampak gambar aku kat wallpaper laptop Fitri . Lepastuh ayah dia tanyalah ni gambar sapa . Dia jawab ini gambar girlfriend or makwe . Dia boleh lagi letak gambar aku kat wallpaper laptop dia . Dah lah besar . Semua orang boleh nampak . Firi kata ,dia letak gambar aku kat wallpaper fon dia taw . Dahlah gambar aku yang ada kat facebook ni , dia ambil semua gambarnya . Lepastuh dia simpan dalam pendrive . Rasa macam nak delete je semua gambar aku yang kat facebook tuh . Macam buruk-buruk aja .

No comments:

Post a Comment

Followers